אחרי חודשים של עבודה מאומצת, השקנו אתמול באופן רשמי את גרסה 4 שלנו. היות ויש לנו רק מודל רישוי אחד וכל הרישוי כלול לכל הלקוחות, כולם יכולים לשדרג גרסה וליהנות מהפיצ'רים החדשים הכלולים בה ללא כל תוספת תשלום.

רפליקציה סינכרונית

בשוק האמריקאי, המרחקים הם כאלו שרפליקציה סינכרונית פחות רלוונטית להם בדרך כלל כי לא משנה כמה הרפליקציה שלך תהיה איכותית, אי אפשר להתגבר על הגיאוגרפיה שמכתיבה את תוספת ה Latency עד שמקבלים אישור על הכתיבה מהצד המרוחק. גם אצלנו, כאן, בשוק הישראלי, לא משתגעים על רפליקציה סינכרונית, הרגולציה לא דורשת את זה בדרך כלל ועלויות קווי תקשורת עדיין יחסית גבוהות.

האירופים לעומת זה, משתגעים על זה, הרגולציה קשוחה, קווי התקשורת איכותיים ויחסית נגישים והמרחקים הגיוניים ולכבודם גרסה 4 כוללת רפליקציה סינכרונית מבוססת IP המתווספת לרפליקציה א-סינכרונית הקיימת.

נזכיר שהרפליקציה הא-סינכרונית שלנו מאפשרת להגיע ל RPO של 4 שניות ולכן היכולת הזו מספקת את מרבית הלקוחות שלנו.

אחד הדברים המגניבים באמת זה היכולת לעבור באופן חלק בין סוגי הרפליקציה. אם התחלנו עם רפליקציה א-סינכרונית ועכשיו אנחנו נדרשים לרפליקציה סינכרונית אפשר פשוט להעלות את רמת הרפליקציה תוך כדי עבודה, החלק העוד יותר מגניב זה שאם אנחנו משתמשים ברפליקציה סינכרונית ונניח יש בעיה עם הקו שבגללה לא ניתן ליישם רפליקציה סינכרונית באופן תקין, המערכת תעבור באופן אוטומטי לרפליקציה א-סינכרונית וברגע שהבעיה בו תסודר, המערכת תעלה את התדירות של הרפליקציה הא-סינכרונית עד שנגיע למצב בו ניתן יהיה לחזור לרפליקציה סינכרונית. די מגניב לא?

משימות הרפליקציה מנוהלת DRAM אל DRAM וכתבנו את משימות ה Commit למערכת המרוחקת ככה שהן כל כך קצרות ומהירות עד שאם נניח מבצעים רפליקציה בין שתי מערוכת באותו חדר שרתים או באותו הקמפוס, כלומר אם הגיאוגרפיה לא מתערבת, ניתן לבצע רפליקציה סינכרונית ועדיין להבטיח זמני תגובה של פחות ממילי-שניה!

changereplication

QoS

הוספנו יכולת QoS שתאפשר להגביל את דרישות הביצועים של Pool, Volume או File System. ניתן לקבוע את המדיניות במדד של IOps או במדד של Throughput ולאפשר Burst במידת הצורך. אחד הסגמנטים שאנחנו מאד חזקים בו הוא סגמנט ספקיות השירות שמאד אוהבות את מודל ה Capacity on Demand שלנו ואלו הלקוחות שדרשו את היכולת הזו. רוב לקוחות ה IT הכלליים לא צריכים להגביל כלום כי כמות משאבי הביצועים שעומדת לרשותם בשימוש במערכת InfiniBox היא כזו שהם יכולים להרשות לכלל המשתמשים והמערכות לשאוב כמה משאבים שהם רוצים, הספקיות הן אלו שמעוניינות להגביל את המשתמשים כי אם לקוח משלם על SLA של נניח 10,000 IOps, המודל המסחרי של הספקיות הוא כזה שאין סיבה לתת לאותו לקוח 10,001 IOps גם אם התשתית מסוגלת לספק את זה בקלות.

treeQ

אנחנו מרחיבים את יכולות ה NAS שלנו והוספנו יכולת לקבוע Quota לכל תיקיה בנפרד.

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s